Ügyfelek mondták

“Szeretett penthouse lakásunk előnyei mellett hátránya, hogy nem túl szerencsés elrendezésű. Átgondolatlanul, egymással sem egyetértve vettük a lakást birtokba néhány évvel ezelőtt. Meg is lett az eredménye: káosz, folyamatos kellemetlenség érzés, itt-ott kallódó tárgyak „tonnája”, melyeknek lehetetlen volt helyet találni, ahogyan a magunk helyét sem leltük a lakásban.
Ildikó fél szavakkal világít rá olyan hiányosságokra, amiket én nem ismertem fel, de évek óta szenvedek tőlük. Ugyanígy fél szavakkal kínál rá megoldásokat. Megérzi, hogy mihez ragaszkodunk és ötleteivel támogatja ezeket. Néha teljesen ellenkező „végleges” elképzelésekkel érkeztem hozzá, de 2-3 félmondat és egy skicc után úgy éreztem: „Ez az, miért is nem jutott ez eddig eszembe, hiszen mindig erre vártam!”Ma már sok kis skicc elevenedett meg lakásunk sok-sok pontján. Nagyon szerettem veled “dolgozni” és csak azért nem fogsz hiányozni, mert legközelebb is hozzád jövünk

“Maximálisan figyelembe vettétek az ízlésünket, alternatívákat mutattatok fel. Nem volt csúszás, nem kellett folyton rátok telefonálni, mint oly sok más emberre, akikkel dolgunk volt a felújítás során.

„I found Geppetto though a friend who had been impressed by another apartment designed by Geppetto.  Working with Geppetto was a true partnership – Ildiko took the time to understand interests, lifestyle, and preferences, and then made inspired suggestions and choices throughout the process.  We quickly built a relationship of trust, transparency, and mutual respect, which – combined with the professionalism, imagination, and integrity of Geppetto – enabled us to take a lot of risks and create an interesting combination of contemporary design and VII kerulet bohemianism.  I continue to be impressed by how Geppetto rose to the challenge of this, keeping it fun and interesting for me as a client, and providing me with great confidence in the end result by their pragmatism, discipline in execution, and attention to detail.   I’d highly recommend Geppetto to anyone looking for a professional partner in developing  and realising a vision of a living space – and I don’t think any concept is too crazy for them to turn into reality.”

” Buzogány Ildikót a szüleimtől kaptam ajándékba, a korábbi pozitív tapasztalataik után. Ildikó amellett, hogy tájékozott, kedves és közvetlen, kérdéseivel minden ismert és a rejtett igényt feltérképez, ötleteivel, alternatív megoldásokkal és a legapróbb részletekre való odafigyeléssel segíti a kreatív gondolkodást, empátiájával pedig minden szempontnak igyekszik eleget tenni, pl. milyen fogantyú a legbiztonságosabb az éppen járni tanuló gyerek esetében, melyek az előnyei és hátrányai egyes háztartási gépeknek, mely színek, minták hogyan illenek egymáshoz és a már korábban kiválasztottakhoz, stb. Ildikó olyan konyhát álmodott nekem, amire én még csak gondolni sem mertem: egyszerre praktikus, kényelmes és gyönyörű! “

” Nagyon jól érezzük magunkat az általad kreált környezetben. Idővel megértettük, hogy miért fontos az a sok kérdés, amit egy munka elején felteszel a megrendelőknek és milyen fontos, hogy ezekre őszinte válaszokat kapj. Csak így lehet jó a végeredmény. Annak ellenére, hogy nem volt jelentősnek mondható költségvetésünk a lakás berendezésére és sok mindent az IKEA-ból kellett megvenni a bevásárló listád alapján, szerintünk nagyon jó eredmény született (például: nagyon szeretem a nappaliban a “lebegőpolcokat” melyeken igen sok könyvünk talált otthonra).”