Bonvino

A badacsonytomaji  Bonvino Hotel családi vállalkozásban működő kisszálloda belsőépítészeti tervezése, mint komplex feladat, Csap Viktor építész vezetésével igazi csapatmunka volt: Maurer Klimes Ákos mint koncepció tervező,Piros Panna enteriör stylist, Jakócs Dorottya falgrafikák, Réczey Zoltán grafika, Geréby Zsófi textiltervező és jómagam, mint belsőépítész.

A különleges bensőséges, családias hangulatú, nem szokványos szálloda minden egyes szeglete a borkultúra és a táj elemeire reagál. A belsőépítészet nyelvén mesél a szőlő útjáról, a bor készítéséről a vendégeinek, interaktívan vonja be a borral kapcsolatos információk megszerzésébe őket.

A térelemekben, színekben, motívumokban, bútorokban, anyagokban mind tetten érhető a vidék és a badacsonyi bor. A gránit, a nyers fa, a szőlő zöldje és lilája, a hordók formája, anyaga, a szőlővenyige struktúrája, a borosüveg áttetszősége, népi motívumok a wellness tértől a szobák fürdőszobájáig mindenhol fellelhetők és biztosítják azt a belsőépítészeti élményt, ami hozzájárul a szálloda feledhetetlenségéhez.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/