Magamról

bi2BUZOGÁNY ILDIKÓ

21 éves szakmai tapasztalattal  dolgozom diplomás bútortervezőként és belsőépítészként.

Bútorgyártó, tervező műhelyben és belsőépítészeti irodákban dolgoztam, de ma már önálló tervezőként, jól bevált, megbízható szakemberekkel, gyártói, kivitelezői hátérrel működök.

Első önálló bútoraimat kortárs magyar bútortervezőkkel a Szépművészeti Múzeumban és a Műcsarnokban állítottam ki 2000 és 2002 között.

Legfontosabb számomra, hogy az ügyfél, legyen az lakás, ház, üzlet, étterem tulajdonos, az építkezés, átalakítás befejeztével, avagy bútor beszerelése után elégedett és boldog legyen az eredménnyel.

Szakmai tapasztalat, kreativitás, nagy empátia, aprólékos odafigyelés, az igényekre való ráhangolódás eszközeit használva érem ezt el.

Vallom, hogy ahhoz, hogy igazán jót hozzunk létre, nem lehet kívülállóként szemlélni a világot. El kell merülni a részletekben, majd hátra húzódni és onnan is felépíteni a dolgokat. Így lesz a tereknek lelkük, a bútoroknak kisugárzásuk, a tárgyaknak életcéljuk és így marad belőlem is mindig, mindenhol valami. És közben próbálok a földön járni, folyton az újat és különlegeset keresve, és még mindig hiszem, hogy az élet szép és meg tudjuk váltani a világot.