Pékség megújulva

Il Forno pékség teljes átalakulása, a vártnál jobb eredményeket hozott: a termékek maradtak, de a forgalmat megsokszorozta a termék és vendég orientált berendezés.

A színezésben Az Asztalom csapata volt a társam. www.azasztalom.hu

Galéria végén a milyen volt fotók.

Tóparti loft lakás

Felújított gyárépületben 86 m² -es lakás a minimál és indusztriális jegyében.

Jó térkihasználással, beosztással tágas érzetű, funkcionális, de elegáns és magával ragadó, férfias otthona lett egy apuka és két kisfiú számára.  A nagy tároló bútorok belesimulnak a falakba, így érvényesülni tud a többi berendezés.

Mindig nagy hangsúlyt fektetek a részletekre, ettől lesznek egyediek és harmonikusak a terek.

A hálószoba falát az www.azasztalom.hu csapata alkotta, éppen olyanra, ahogy megálmodtam.

/Studio Arkitekter /

 

 

Gyermekszobák

Kislány és kisfiú szobák személyre szabottan. Együtt tervezve a lakójával lesz igazán szerethető és használható számára.

( fotók: Sólyom Balázs)

Mars&Wrigley iroda

A Mars és Wrigley közös, open-office irodája a Dorottya udvarban. A termékeik és hitvallásuk lenyomatai minden felületen  megjelennek. Színes, bohókás, mindemellett környezet-tudatos és munkatársbarát. Közös munka Kovács Danicával.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Médiaügynökség irodája

Spiritcom Médiaügynökség irodája hűen tükrözi a céget és munkásságát, hitvallását: egyénre szabott , nagyvonalúan kreatív, színes, izgalmas, mozgalmas, de rendezett, stílusok keverednek szerethető eklektikában. Megvalósítás költséghatékonyan, de látványosan.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Háromszintes budai ház

Mélyaltatásban lett átszabva az egész ház. Átalakítottuk a belső tereket, beleértve a lépcsőket, belső nyílászárókat is, a vakolatot levakartuk a tégláról,….

Alsó szinten a fogadótér, onnan a faburkolatú lépcső a közösségi terekbe vezet és legfelül a privát szint. Praktikus, otthonos, vidám, minimál és vintage harmonikus arányban. Ujjongó öröm beköltözés után. Nekem pedig boldog elégtétel.

Fotók :  állapotok előtte és utána ( fotók: Lukács Dávid)

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

 

Legénylakás a belvárosban

110 m2-es lakás teljes átalakítása, tervezés, kivitelezés egy kézben.

Belvárosi patinás társasház lakását az utolsó csavarig átalakítottuk.

A teljes felújítás eredménye egy kifejezetten férfias, de meleg hangulatú, kozmopolita otthon, tele praktikus megoldásokkal és rengeteg személyes vonatkozású tárggyal: pl. a hálószobában a kedvenc Hunter S. Thompson könyv plakátja mint a berendezés alapköve, a nappaliban a loveseat fotel, Stark Attila graffitija a falon is személyes élményekből fakad.

Igazi élmény volt a tervezés és a kivitelezés felügyelete, a végeredmény dicsérete pedig a tulajdonos szájából a legnagyobb elégtétel.

Fotók: alaprajz előtte, állapotok előtte, munka közben és alaprajz, fotók a megvalósulásról

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Másik Legénylakás

Belvárosi társasházi lakás felújítása, szintén, viszont itt tanácsaimmal segítettem az átalakítást: volt amikor a helyszínen átbeszélve a kérdéseket, máskor konyhát, tároló-bútorokat terveztem, majd kutattam világítótestek és burkolat után. Majd kivitelezőkkel egyeztettem, legvégül a fotóssal.

Nagyon szeretem, hogy az eredményben mindig  benne van a tulajdonos, róla szól minden részlete, hiszen ez a természetes. És én is benne vagyok, hol jobban, ahol szabad kezet kapok, hol kevésbé, ahol aktívabb, kreatívabb az ügyfél. De mindenhez kapcsolódik egy történet, egy mozzanat, egy emlék a közös munkából és ezekre jó visszatekinteni.

( fotók: Lukács Dávid)

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Panel

Panel lakás átalakításánál mindig az a legfontosabb, hogy olyan hangulatot teremtsünk benn, ami belépve feledteti a lépcsőház emlékét.

Ebben az esetben a terek egybenyitásával, a meleg színek használatával és összetett funkciójú, egyedi bútorokkal sikerült ezt megvalósítani. Az eredmény egy világos, vidám, praktikus otthon, ahol helye van mindennek és mindenkinek.

Nagyon szerettem ezt a lakást.

Alaprajz előtte, utána és megvalósult fotók.

Londoni házfelújítás

A távkapcsolat mindig különleges próbára teszi a résztvevőket. Átjutnak az információk az éteren át, megértjük egymást telefonon, e-mailben is? Ez a ház bizonyítéka annak, hogy kitűnően működhet, ha a felek jól egymásra tudnak hangolódni és kiegészítik egymást.

A bútorok Magyarországon készültek és a készítők szerelték be a helyszínen.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Nőlak

Bútortervezés egy kis lakásba, finom ízlésű, szingli nő részére. Fürdőszoba tervezéssel indult, majd egyre több feladatot kaptam: hálószoba, előszoba, nappali… Kis terekről lévén szó, mindenhol többfunkciós, praktikus megoldásokra volt szükség, hogy kihasználjuk a rendelkezésre álló teret a nélkül, hogy túlzsúfolnánk lakást.

Az ágy a Műcsarnokban kiállított Oud ágyam mintájára készült, hozzá a pipere asztalka elrugaszkodott a hagyományostól. A szobából leválasztott gardróbban mindennek helye lett, szokás szerint különleges megoldásoknak is. A bútor halvány rózsaszínes színezése ellensúlyozza a szögletes formák keménységét.

Sajnos a többi helységről nem készültek fotók.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Chococo csokoládérium

Budapest 1. kerületének hangulatos utcájában, a Déryné bisztró szomszédságában, egy régi műhely átalakításával jött létre ez a csodálatos édességbolt.

A környék múltja és hangulata lett a jelenre hangolva a belső terekben és a bolt külső homlokzatán, oly módon, hogy a csokoládéval kapcsolatos érzéseket és tradíciókat keltettük életre benne. Az óriási termékválaszték mellett, a tér adottságait jól kihasználva, mégsem tűnik zsúfoltnak a hely, a különleges belsőépítészeti elemek mellett (könyvtárpolc, csokoládé pult, kávézó sarok, óriásgrafika) a hangsúly megmarad a termékeken.

A tervezésben segítségemre volt Szily Sári világítás tervező is.

A kivitelezést pedig, koncepció tervek alapján, a nagyon aktív tulajdonos pár szervezte, vezette.

Munkájuk eredményét érdemes megnézni és megkóstolni.

Fotók: előtte és utána fotók.

( fotók: Lukács Dávid)

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Kobold bútorcsalád

Kísérlet egy új anyaggal. A különleges szendvicsszerkezetű Alucobondot építészeti célokra fejlesztették ki, de jó alapanyagnak bizonyult bútor készítésére is.  A bútorcsalád Berlin, London, Milánó kiállításain vett részt.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Budai többszintes ház

Négyszintes családi ház felújítása nagyon szép és sokrétű feladat.  Szabó Tímea textiltervező volt segítségemre.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Bútorok egy új házba

Konyha, étkező, nappali és előszoba bútorokat terveztem ebbe a gyönyörű, korszerű családi házba. A konyha a 2004-es Lakástrend kiállításon is kint volt.

Szívmelengető volt a tulajdonos lelkes jelentése beszerelés után, hogy mennyire jó és tetszik. És azóta is.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

K-OKOS

Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként

Világot járt kókuszrost fotel. 2004-ben készült az Udinei székkiállításra, meghívásos alapon. Azóta önállóan járja a világot, sikere töretlen New York-tól Milánóig, Torinótól Párizsig.

A biomatracok gyártásához használt, latex gumival összepréselt kókuszrost önmagában rugalmas anyag, teljesen természetes, így a belőle készült nyers egyszerűségű tömbfotel kényelmes, környezetbarát ülőalkalmatosság.

Nagy sikere a meglévő anyag újrahasznosításában rejlik.

Art’otel

Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként

Meghívásos pályázat a szálloda átalakítására. Látványtervek.

Kislakás

Ingatlan értékesítésének elősegítésére készítettem koncepcióterveket látványképekkel. Egyik minimál nagyvilági, másik vintage-retro stílusban. A látvány-képek segítenek belelátni a lakásba az otthon lehetőségét.

Bauhaus villa felújítva

Budai többszintes villát újított fel egy fiatal család. Olyan otthonná varázsolták, amiben a modern elemek, bútorok harmonikusan együtt élnek a világjárásuk során összegyűjtött szerelem-tárgyakkal, bútorokkal és a  ház stílusjegyeit megőrző épületelemekkel ( felújított nyílászárók, lépcső, ablakok). A fotók önmagukért beszélnek.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Roll

Milánói kiállításra készült különleges hangulat-lámpa. A henger a földön gurítható, érintésre fényének színe megváltozik. Elemmel működik. Prototípus maradt.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/

Bonvino

A badacsonytomaji  Bonvino Hotel családi vállalkozásban működő kisszálloda belsőépítészeti tervezése, mint komplex feladat, Csap Viktor építész vezetésével igazi csapatmunka volt: Maurer Klimes Ákos mint koncepció tervező,Piros Panna enteriör stylist, Jakócs Dorottya falgrafikák, Réczey Zoltán grafika, Geréby Zsófi textiltervező és jómagam, mint belsőépítész.

A különleges bensőséges, családias hangulatú, nem szokványos szálloda minden egyes szeglete a borkultúra és a táj elemeire reagál. A belsőépítészet nyelvén mesél a szőlő útjáról, a bor készítéséről a vendégeinek, interaktívan vonja be a borral kapcsolatos információk megszerzésébe őket.

A térelemekben, színekben, motívumokban, bútorokban, anyagokban mind tetten érhető a vidék és a badacsonyi bor. A gránit, a nyers fa, a szőlő zöldje és lilája, a hordók formája, anyaga, a szőlővenyige struktúrája, a borosüveg áttetszősége, népi motívumok a wellness tértől a szobák fürdőszobájáig mindenhol fellelhetők és biztosítják azt a belsőépítészeti élményt, ami hozzájárul a szálloda feledhetetlenségéhez.

/Geppetto Belsőépítész Iroda tagjaként/