Bútortervezés

Minden térben van olyan hely, ahová személyre szabott bútor az igény.
Leggyakrabban az otthonokban ilyen a konyha, gardrób, az üzleti életben pedig a pultok, tárolók. De miért ne lenne egyedi ágya vagy a dolgozószobájában titkos fiókja, az üzletében pedig a profiljához illő, különleges bútora bárkinek?
Az egyedi bútorok kihasználják a rendelkezésre álló teret, kiszolgálják a személyes igényeket, segítenek a kívánt arculat kialakításában, elősegítik a termék, szolgáltatás eladását és mindemellett érzelmileg kötődni fogunk hozzájuk, sokkal inkább érezzük a sajátunknak, hiszen közös történetünk van.
Ezekbe az egyéni történetekbe a bútortervező még becsempész különleges ötleteket, megoldásokat, amiktől végképp egy és megismételhetetlen lesz a végeredmény.

A bútorok legyártásához a jól átgondolt tervek elengedhetetlennek.
Az asztalos a gyártásban gondolkozik és megszokott sémákban, ő a műhelyben szakember.  A bútortervező viszont ráhangolódik az igényekre, minden részletre figyel, ismeri a stílusokat, a korszerű anyagokat, szerelvényeket, tisztában van a színharmóniákkal, együtt gondolkodik a használóval, kreatív ötletekkel álmodja meg, és nem utolsósorban, készít látványtervet arról a bútorról, ami a kivitelező szaktudásával együtt válik majd a lakás, az üzlet jól használható, praktikus és esztétikus térelemévé.

A részletes igényelemzés és helyszíni felmérés alapján koncepció és számítógépes látványtervek készülnek, melyek segítenek a bútort majdani helyén látni és dönteni annak milyenségéről.
A megvalósításhoz szükséges részletes bútortervek ezután készülnek el és minden esetben egyeztetésre kerülnek a kivitelezővel.

Így dolgozunk mi, jól bevált kivitelező háttérrel, akiket jó szívvel ajánlunk a tervek megvalósításához.