Belsőépítész tervezés

Elérhető tanácsra, segítségre van szüksége épülő háza, vagy felújítandó lakása belső tereinek kialakításában? Vagy csak elbizonytalanodott, nehéz dönteni? Üzletének, irodájának új arculatra van szüksége? Jó helyen jár!

A belsőépítész, mint külső szemlélő át tud lendíteni a bizonytalanságokon, majd belemerülve részletekbe abban tud segíteni, hogy az Ön igényeinek és az épület adottságainak ismeretében megtervezi a végeredményt olyannak, amilyent együtt megálmodnak, és abból bontja vissza, átfogva a munkálatokat minden részletre kiterjedően, hogy mire és mikor van szüksége, hogy a tervek maradéktalanul megvalósulhassanak.
Mindamellett, hogy szakmai tudásával átlátja a sokrétű műszaki teendőket a falmozgatásokon át a burkolásig, gépészeti átalakításokon át a világítási megoldásokig, ismeri a stílusokat, a korszerű anyagokat, tisztában van a színharmóniákkal, a bizalmasává válva együtt gondolkodik a tulajdonossal.

A belsőépítész munkája igazán akkor tud hatékony segítség lenni, ha baráti bizalom, őszinte kapcsolat tud kialakulni a megbízóval, hiszen a majdani terek együtt kell éljenek használóikkal, ehhez viszont kell ismerni az ott élők, dolgozók, szokásait, napi tevékenységét, gondolatait, vágyait.
Ez időigényes tevékenység, mint ahogy a munka kreatív része is, így érdemes időt szánni rá.

Új épület, lakás esetén már az építész tervek készülésekor érdemes a belsőépítészt is megkeresni, hiszen fölösleges plusz köröket, módosításokat lehet megelőzni vele.
Felújításkor is tervezéssel célszerű kezdeni és nem falbontással, hiszen pénzt és időt tudunk ezzel megspórolni.
A belsőépítész munkája ugyanis mindig megtérül.

Többféle módon segíthet:

  • tanácsot ad helyszínen, óradíjas megoldásban
  • koncepció tervet készít a munkálatokhoz, melyet igény szerint majd tovább tervez, vagy tervezői művezetéssel segít a kivitelezőknek megvalósítani
  • belsőépítész terveket készít a koncepció terv alapján
  •  kiviteli terveket készít a belsőépítészeti tervek részletezésével
  • terveit művezeti

A részletes igényelemzés és helyszíni felmérés alapján koncepció és számítógépes látványtervek készülnek, melyek segítenek továbblépni és dönteni a végleges állapot milyenségéről.
Pontos, jól használható, személyre szabott terveket kap az ügyfél kivitelezéskor tervezői művezetéssel kiegészítve.

Teljes körű belsőépítészeti és lakberendezési tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozunk.
Az átfogó szolgáltatáshoz hozzátartozik a kivitelezés megbízható, kipróbált alvállalkozókkal.

A belsőépítészeti tervezéshez, munkálatokhoz szükséges szakági tervezők bevonásával készülnek a tervek (építész, statikus, gépész, elektromos, ill. világítás tervező, textiltervező, grafikus és stylist szükség szerint).